Baterie auto Bosch S5 12V 100Ah 830A

Brands: Bosch Bosch
In stock
500,00 RON

Baterii auto ieftine Bosch S5 100Ah 830A
Livrare si montaj in Bucuresti la doar 30 lei.
Livrare rapida in Bucuresti
Garantie 2 ani.
Verificare gratuita la 6 luni


Baterie puternica si cu fiabilitate marita. Este recomandata autovehiculelor cu consumatori suplimentari. Datorita aliajului de argint are o durata de viata mai mare decat alte tupuri de acumulatori. Gratarele ce incorporeaza tehnologia PowerFrame ajuta la cresterea fiabilitatii si la protectia impotriva coroziuniii. Gama S5 respecta cele mai inalte standarde internationale.
Bateriile Bosch S5 nu necesita intretinere. Dubla protectie la aprindere accidentala ofera protectie crescuta la explozie. Prezinta de asemenea si protectie la scurgerea acidului si la pozitie inclinata. Manerele ofera suport pentru montaj si transport usor.

Tehnologia PowerFrame® în bateriile Bosch S3/S4/S5

Grătarul este decisiv pentru puterea şi fiabilitatea unei baterii. PowerFrame® patentat oferă avantaje semnificative faţă de grătarele uzuale şi este responsabil pentru un curent optim. În felul acesta, bateriile Bosch S3/S4/S5 conving prin puterea de pornire deosebită şi durata de utilizare îndelungată. Putere sporită din start: Avantajele tehnologiei PowerFrame®

Cadru stabil de grătar

Împiedică creşterea grătarului şi coroziunea la margini, iar astfel deteriorarea separatorului sau un scurt-circuit prin contactul grătarului cu placa negativă.

Grătar ştanţat

Structura solidă, precisă asigură aderenţa deosebită a masei active la grătar şi permite o încărcare şi descărcare rapidă şi cu rezistenţă a bateriei. Fără fragilitate cauzată de deformare la producţie în comparaţie cu grătarele uzuale. 

Structura optimă a grătarului

În zonele cu solicitare crescută de trecere este exces de plumb: Grătarul poate fi solicitat mai puternic şi mai rezistent la coroziune.

Formă de grătare optimizată pentru curgere

Design-ul optimizat conduce tijele de grătar direct la legătura de plăci. Datorită rezistenţei de curgere reduse este asigurată o conductibilitate optimă, iar curentul este transmis pe cea mai scurtă cale către consumatorul de energie electrică.

Testul de durabilitate SAE J240 (75 °C) indică:

Grătarul Stamped Grid (dreapta) corodează minim, conductibilitatea electrică este afectată foarte puţin. La grătar pe stânga, materialul corodează între granulele aliajului. Rezultat: curent slab şi durată de utilizare scurtă.

Specificatii tehnice

  • Voltaj : 12 V
  • Capacitate : 100Ah
  • Curent descarcare rapida -18°C : 830 A
  • Lungime x Latime x Inaltime : 353x175x190 mm
  • Borne: normale
Aplicaţii: Bateriile auto Bosch de 100Ah sunt potrivite pentru automobilele diesel si masinilor folosite mai mult urban
*pozele si informatii tehnice prezentate sunt cu caracter informativ

*pretul afisat este valabil cu bateria veche la schimb

  Write Your Own Review
  You're reviewing:Baterie auto Bosch S5 12V 100Ah 830A
  New